Customer Reference - Torill Seter Bråthe - Draftit Privacy Skip to content

Vi har snakket med

torill
Torill Seter Bråthe

Data Protection Officer (DPO) & Data Touchpoint
Manager i Nordic Choice Hospitality Group

Den personlige servicen og støtten vi får fra personalet er av uvurderlig betydning, særlig i oppstarten. Og så klart at verktøyene holder høy kvalitet, er intuitive å bruke og gir oss nødvendig oversikt.

Det at vi får så god oversikt, øker sikkerheten.

Behovet

Nordic Choice Hospitality Group er en virksomhet i Norden og Baltikum med 16.500 ansatte, over 200 hoteller, mange millioner gjester og mer enn 2 millioner medlemmer i Nordic Choice Club. Vi behandler derfor store mengder personopplysninger; også sensitive. Det sier seg selv at for oss er våre gjesters, kunders, medlemmers og ansattes personvern kritisk.

I en så kompleks virksomhet er behovet stort for gode oversikter, organisering og dokumentasjon.

Som de fleste andre virksomheter, hadde vi før GDPR en hektisk periode for å få på plass alt nytt som den nye forordningen ville kreve. Vi har beskyttet personopplysninger i mange år, men hadde mange spørsmål til hvordan vi skulle etterleve den nye personopplysningsloven. Vi lette derfor etter verktøy som kunne hjelpe oss i prosessen og Draftit Privacy kom raskt med på listen over aktuelle kandidater.

nch
Draftit Privacy

Hvorfor valgte dere Draftit Privacy?

For oss var det først og fremst en trygghet i at verktøyene var kvalitetssikret og utarbeidet i samarbeid med jurister, så vi kunne være trygge på at vi fikk kvalifiserte råd og ble veiledet til korrekt dokumentasjon.

Vi så også at Draftit Privacy dekket hele spekteret fra faglig oppslagsverk til dokumentasjon, risikovurdering og evaluering. Dermed ville det være mulig å importere data mellom flere løsninger og få en helhet i personvernarbeidet. Hos oss er det mange personer som skal besvare potensielt sett «tørre jus-spørsmål», så derfor vektla vi også at brukervennligheten var god og intuitiv å ta i bruk.

Samtidig kunne Draftit Privacy tilby en økonomisk modell som passet oss.

Hvordan benytter dere våre løsninger?

Vi bruker Privacy Expert som daglig oppslagsverk og til støtte i beslutninger.

Dernest bruker vi risikovurdering og Privacy DPIA. Vi har flere typer behandlinger hvor risikovurdering og vurdering av personvernkonsekvenser er påkrevet og her er det viktig å gjøre en grundig jobb i forhold til å risikovurdere og dokumentere.

Sammen med vår sikkerhetssjef har jeg for eksempel på ett spesielt område utarbeidet en mal fra sentralt hold, som sendes ut til våre mer enn 200 hoteller for detaljert gjennomgang. Hele tiden med Draftits struktur som utgangspunkt. Dermed blir konsernets risiko vurdert både samlet og distribuert. Slik får vi på en enkel måte alle vurderinger på ett og samme område og vi får en felles oversikt for oppfølging og rapporter.

Det er mye som skal passes på i et stort hotellkonsern, og det å kunne gjøre en grundig jobb i risikovurdering på toppnivå er viktig for oss.

benytter
Draftit Privacy

Hva er de største fordelene ved Draftit Privacy sine løsninger?

Den personlige servicen og støtten vi får fra personalet er av uvurderlig betydning, særlig i oppstarten. Og så klart at verktøyene holder høy kvalitet, er intuitive å bruke og gir oss nødvendig oversikt.

Det er viktig for oss at vi har full oversikt over at alle hoteller og kjedene som sådan etterlever regelverket i den nye forordningen. Det at vi får så god oversikt, øker sikkerheten.

Ta kontakt med Draftit Privacy for en helt uforpliktende prat!

Kundeferanser form

Få gratis nyhetsbrev med artikler, produkttips og eventer

Jeg har lest og forstått personvernerklæringen