Vår personvernerklæring

Slik behandler vi dine personopplysninger

Personvern

Den 25. mai 2018, trådte personvernforordningen (GDPR) i kraft i EU. Denne ble innført i Norge 20. juli med ny Personopplysningslov av 2018. Den nye lovgivningen innfører strenge regler for hvordan bedrifter og organisasjoner skal håndtere personopplysninger og sikre disse.

I Draftit Privacy, tar vi håndtering av personopplysninger seriøst og vi ønsker at du skal være komfortabel med å la oss behandle dine personopplysninger. Vi har publisert informasjonstekster som beskriver hvordan vi behandler dine personopplysninger. På denne siden kan du lese om personvernerklæringen, bruk av informasjonskapsler og hvordan du skal gå frem for å utøve dine rettigheter.

Vår personvernerklæring

Denne informasjonen er rettet mot Draftit Privacys samarbeidspartnere/leverandører, alle som søker jobb hos Draftit Privacy, besøkende på vårt nettsted og mottakere av våre nyhetsbrev og annen markedsføring. Informasjon til kunder av Draftit Privacy gis separat når du registreres som bruker av våre tjenester.

Med denne informasjonsteksten ønsker Draftit Privacy AS, å informere deg om hvordan vi samler inn og behandler dine personlige data. Den inneholder også informasjon om dine rettigheter i denne forbindelse, slik at du vet hvordan du skal gå frem for å utøve disse rettigheter.

Last ned personvernerklæringen.

Bruk av informasjonskapsler

På våre nettsider bruker vi informasjonskapsler og andre sammenlignbare teknikker. Disse samler informasjon om hvordan du bruker sidene våre og lagrer dette på din enhet. Du kan endre nettleserinstillingene for å tillate eller blokkere informasjonskapslene fra å bli lagret på enheten din, og du kan når som helst slette disse informasjonskapslene. Vårt grunnlag for å samle inn denne informasjonen er vår berettigede interesse, motivert av vår interesse og behovet for å holde statistikk over besøkende, forbedre nettstedet og opplevelsen, og for å kunne jobbe effektivt med feilsøking og forhindre uønskede hendelser.

Last ned forklaring på bruk av informasjonskapsler.

Registrertes rettigheter

Personvernforordningen gir borgere i EU/EØS en rekke rettigheter når det kommer til behandling av deres personopplysninger, se vår personvernerklæring.  Draftit Privacy ønsker å hjelpe deg med å utøve disse rettighetene. Bruk skjemaet nedenfor og fyll inn nødvendig informasjon. Dette skal sendes til:

Draftit Privacy AB
Data Protection Officer
Kungsgatan 8, 111 43 Stockholm
Sweden

Registrertes rettigheter.